Καμπάνια για Google Ads

Τα web sites που παραδίδουμε εκτός από τα φθηνά σχεδιαστικά πακέτα μας είναι φιλικά στις μηχανές αναζήτησης και παίρνουν καλές θέσεις κατάταξης. Επειδή όμως αυτή η διαδικασία είναι τις περισσότερες φορές χρονοβόρα και καταλαβαίνουμε ότι αρκετές φορές ο χρόνος είναι χρήμα μπορούμε υπεύθυνα να σας προωθήσουμε στους καταλόγους του Google σαν διαφημιζόμενο (Google Ads) με ακριβή στόχευση σε λέξεις κλειδιά που ανταποκρίνονται στις υπηρεσίες σας.

To Google Ads είναι ένας γρήγορος τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του website σας. Η χρέωση είναι “Pay per click (PPC)” δηλαδή χρεωνόσαστε όχι για κάθε φορά που θα εμφανίζεται η διαφήμισή σας αλλά για κάθε φορά που κάποιος θα κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και θα επισκέπτεται το web site σας. Η χρέωση γίνεται βάσει ημερήσιου προϋπολογισμού ώστε να έχετε τον πλήρη οικονομικό έλεγχο.
Θα σας πουν ότι είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Google Ads και είναι. Όμως εκεί τελειώνει και όλη η ευκολία.

Εμείς θα αναλάβουμε:

  1. Να βρούμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά
  2. Να οργανώσουμε τη διαφημιστική καμπάνια
  3. Να γράψουμε τις διαφημίσεις
  4. Να βελτιστοποιήσουμε τις ιστοσελίδες που θα διαφημιστούν
  5. Όταν είναι σκόπιμο να προχωράμε στις απαραίτητες αλλαγές για την καλύτερη απόδοση σε σχέση με τα χρήματα που θα διαθέσετε
  6. Να δημιουργήσουμε εικόνες που θα χρησιμοποιήσει η Google για την διαφήμισή σας
  7. Να κάνουμε την διαφήμισή σας φιλική σε κινητά τηλέφωνα
  8. Click-To-Call Κλήση με το πάτημα ενός κουμπιού σε κινητά

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ