Κατασκευή e-shop

Online shopping είναι η διαδικασία με την οποία οι καταναλωτές αγοράζουν απευθείας προϊόντα ή υπηρεσίες σε πραγματικό χρόνο, χωρίς μεσάζοντες, μέσω του Internet. Ένα online κατάστημα, eshop, ηλεκτρονικό κατάστημα, παραπέμπει σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης ή σε ένα εμπορικό κέντρο.

Η κύρια ιδέα του online shopping είναι η δημιουργία και διατήρηση καλής σχέσης με τους πελάτες στηρίζοντας το εμπορικό σήμα, η ιστοσελίδα θα πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των καταναλωτών. Οι περισσότεροι από τους καταναλωτές επιλέγουν τα ηλεκτρονικά ψώνια για ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές αγορές και ο σχεδιασμός, πρέπει να είναι επικεντρωμένος στις ανάγκες του χρήστη. Θα πρέπει πάντα να θυμόμαστε ότι είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις ανάγκες του πελάτη ώστε να πάρει αυτό που θέλει και να επιστρέψει. Οι εταιρείες, που θέλουν να κάνουν πωλήσεις online, θα πρέπει να καταναλώσουν σοβαρά ποσά χρόνου και χρήματος για τον καθορισμό, σχεδιασμό, ανάπτυξη, δοκιμή, την εφαρμογή και τη διατήρηση της ιστοσελίδας.

Επίσης, αν η εταιρεία θέλει ο ιστοχώρος της να είναι πιο δημοφιλής από άλλες online εταιρείες θα πρέπει να αφήσει στο χρήστη μία θετική εντύπωση , έτσι ώστε οι καταναλωτές να έχουν την εντύπωση ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται για αυτούς. Οι εταιρείες που θέλουν να ασχοληθούν με το ηλεκτρονικό εμπόριο θα πρέπει να θυμούνται ότι είναι πιο εύκολο να χαθεί ένα πελάτης παρά να κερδηθεί ένας νέος. Ακόμα «κορυφαίες» τοποθεσίες δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα γιατί απέτυχαν να ανταποκριθούν στην κοινή διαδικτυακή εθιμοτυπία, όπως η επιστροφή των e-mails με έγκαιρο τρόπο , ενημερώση των πελατών για διάφορα προβλήματα, ανειλικρίνεια, και κακή διαχείριση των δεδομένων των πελατών τους. Ένα πλεονέκτημα των online αγορών είναι η γρήγορη αναζήτηση προσφορών για τα αντικείμενα ή τις υπηρεσίες σε πολλούς και διαφορετικούς προμηθευτές και χρησιμοποιώντας μία από τις δύο μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων ηλεκτρονικών καταστημάτων στην Ελλάδα Pathfinder shoping και Skroutz.gr γρήγορα, αξιόπιστα και με μικρό κόστος να προβάλετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να προωθήσετε τα προϊόντα σας. Επίσης έχετε την δυνατότητα να απευθυνθείτε χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς σε μεγάλες περιοχές, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος αφού ο προμηθευτής απευθύνεται απευθείας στον πελάτη σε 24ωρη βάση και χωρίς την ανάγκη τοπικών καταστημάτων.

Είναι χρήσιμο ένα e-shop να διαθέτει πρωτόκολλο ασφάλειας συναλλαγών (SSL 128Bit), να αναφέρετε η τελική τιμή του προϊόντος χωρίς κρυφές χρεώσεις, να υπάρχει αξιοπρεπής παρουσίαση των προϊόντων με ευκρινείς πραγματικές φωτογραφίες, και ικανοποιητική περιγραφή για την καλύτερη εξυπηρέτηση του χρήστη.

Θα διαβάσετε, σε χαμηλού κόστους προσφορές κυρίως, πως θα σας κατασκευάσουν το e-shop και αφού σας δείξουν τον τρόπο θα μπορείτε να ανεβάσετε μόνοι σας τα προϊόντα σας.
Γρήγορα θα διαπιστώσετε πως δεν είναι κάτι εύκολο και για να γίνει σωστά θα χρειαστεί κάτι παραπάνω από την γνώση της χρήσης κειμενογράφου.
Στα eshop που καταφέρνουν να διακρίνονται και καταφέρνουν να πουλήσουν τα προϊόντα τους οι σελίδες των προϊόντων είναι πολύ προσεγμένες με πολύ καλές φωτογραφίες, video και επεξηγηματικά σαφή κείμενα.
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σας προτείνουν την κατασκευή ενός eshop με 500€-600€ ρωτήστε για τα προϊόντα και πως αυτά θα εμφανίζονται στους υποψήφιους πελάτες σας και σκεφτείτε αν ο τρόπος που θα παρουσιάζονται έχει καμία σχέση με τον τρόπο που εσείς τα παρουσιάζετε στο φυσικό σας κατάστημα.

Κατασκευή e-shop
Κατασκευή e-shop

O πρώτος χρόνος δεν χρεώνεται με έξοδα συντήρησης (φιλοξενία – web hosting και τεχνική υποστήριξη)

Το σχεδιαστικό πακέτο ιστοσελίδων e-shop περιλαμβάνει:
 • Κατοχύρωση ονόματος www.mydomain.gr
 • Παρουσίαση εταιρίας ή προσώπου
 • Εικονίδια για κατηγορίες και προϊόντα
 • Λεπτομερείς εικόνες για προϊόντα και κατηγορίες
 • Προβολή των δημοφιλέστερων προϊόντων
 • Προβολή προτεινόμενων προϊόντων και προσφορών
 • Προσαρμόσιμα meta tags για σελίδες προϊόντων – κατηγοριών
 • Προσαρμόσιμα key words για σελίδες προϊόντων – κατηγοριών
 • Πλήρης παρουσίαση των προϊόντων (ονομασία, κωδικός, χαρακτηριστικά, φωτογραφίες, τιμή).
 • Καταχώριση 250 προϊόντων
 • Δυνατότητα προβολής διαφημιστικών banner
 • Στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης (Διεύθυνση, Τηλέφωνα, e-mail, κτλ) σελίδα εταιρικής παρουσίασης
 • Καταχώρηση του web site σε μηχανές αναζήτησης (Submit Url)
 • Δυνατότητα αποστολής μαζικών e-mails στους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος
 • Αυτόματη αποστολή e-mails επιβεβαίωσης στον πελάτη
 • Διαχείριση του e-mail από οποιονδήποτε υπολογιστή
 • Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας 24 ώρες το 24 ωρο
 • Δωρεάν η φωτογράφιση των προϊόντων σας ( μέχρι 60 φωτογραφίες στην Αττική ).
 • Χρόνος παράδοσης 25 – 30 εργάσιμες

Από 1100€

Web design

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ